Lämna skötseln till oss och lägg din tid på annat

Skötsel

Handen på hjärtat. Hur roligt är det egentligen med ogräsrensning? När gräsmattan växt sig grön och frodig in i rabatterna eller när den gamla grusgången knappt syns längre för allt ogräs. Eller gräsklippning. Inte superhärligt att klippa gräs som vuxit sig för högt för att du inte hann klippa förra veckan. För att inte tala om de där jättestora och övervuxna växterna som behöver delas. Vi arbetar med all typ av skötsel och löpande underhåll av gröna ytor och hjälper dig gärna så att du kan lägga tid på annat.

Exempel på arbetsinsatser kan vara ogräsrensning, lövkrattning, bevattning, gräsklippning och omplantering av växter. Vi utför självklart också beskärning av träd, häckar och buskar. Läs mer här »

Vi erbjuder även rådgivningar och abonnemang på trädgårdsskötsel. Läs mer här nedan. Önskar ni en skötselplan kan vi hjälpa till med det också. Alla våra ordinarie medarbetare är utbildade trädgårdsmästare och har lång erfarenhet och bred kunskap av både privata trädgårdar och offentliga miljöer. Vi kommer gärna på ett möte för att råda dig till den bästa lösningen för just din trädgård.

Skötsel och löpande underhåll

För- och eftersäsong (okt–apr)
Pris 375 kr inkl. moms per påbörjad timme med RUT-avdrag.

Högsäsong (maj–sep)
Pris 475 kr inkl. moms per påbörjad timme med RUT-avdrag.

Information om RUT-avdraget finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Grunddebitering (för- och eftersäsong) 1 200 kr inkl. moms. Priset inkluderar 2 h skötsel, service­bil, verktyg samt resa inom 15 km våra lokaler i Ersbo. Om du inte vill ta hand om skräpet själv, kan vi forsla bort mot en kostnad av 950 kr inkl. moms/släpvagn.

Abonnemang

Vi erbjuder även abonnemang på skötsel och löpande underhåll. Genom att binda dig till ett abonnemang har du fördelen att nyttja priset från för- och eftersäsong även under högsäsong. Abonnemanget löper årsvis och gäller  bokning av minst fem st skötseltillfällen under ett år. Pris 375 kr inkl. moms per påbörjad timme med RUT-avdrag.

Köpvillkor

Ta del av våra köpvillkor »