Låt oss hjälpa dig med din drömträdgård

Privat

Vi kan hjälpa till med det mesta. Trädgårdsinteriör gör verklighet av dina gröna drömmar och kan erbjuda allt från rådgivning och trädgårdsdesign till löpande underhåll och skötsel – oavsett det handlar om hela eller delar av din utemiljö.

Paletten av uppdrag är lika stor som antal kunder. Vi anpassar vårt erbjudande efter det som du önskar och kan hjälpa dig med i stort sett alla trädgårdsrelaterade tjänster. Från idé och design av hela trädgårdar eller mindre ytor, via smarta växtval, till plantering, skötsel och beskärning av dina träd och buskar. Vi hjälper dig gärna med rådgivning för att du ska känna dig trygg och säker i din trädgård. Ibland kan det vara skönt att bolla sina idéer tillsammans med en trädgårdsmästare eller en trädgårdsdesigner.

Våra utbildade trädgårdsmästare jobbar över hela Mellansverige med löpande underhåll och skötsel. Designkunderna däremot – dem hittar ni i nästa hela Sverige.

Vi jobbar även med projektledning vid större anläggningsprojekt och kan vara din länk mellan designer och anläggare – oavsett det är vi som har ritat miljön eller inte. Vi jobbar långsiktigt och utformar miljön efter dina behov och platsens naturliga förutsättningar och väljer noggrant ut växter som ger en hållbar miljö att njuta av året om.