Skapa en grönare framtid tillsammans med oss

Vår vision

Vi vill skapa en grönare framtid. En framtid som är både hållbar och vacker och som ska vara trivsam för alla som bor och vistas där – oavsett det handlar om människor, djur, fåglar, insekter eller mikroorganismer. Vår vision är att gröna utemiljöer ska vara lika viktiga och självklara att förädla och värna om som våra fastigheter.

Vårt gäng har lång och bred erfarenhet av att göra precis detta. Vi jobbar med alla typer av gröna projekt och kan hjälpa till med det mesta. Vi finns med från grön dröm till anläggning och etablering. Vi jobbar långsiktigt och utformar ytorna efter just dina behov och platsens naturliga förutsättningar. Växterna väljs med stor omtanke vilket ger en miljö att njuta av året om. Vår känsla för design och funktion tillsammans med gedigen kunskap och utbildning skapar de bästa förutsättningarna för att du ska kunna njuta av en hållbar trädgård och vackra växtmiljöer under lång tid framöver.

Skulle du vilja jobba med oss? Under högsäsong växer vi med ytterligare ett dussin medarbetare i form av sommarjobbare och säsongsarbetare.

Skicka en ansökan med CV och personligt brev till info@tradgardsinterior.se.

Vi vill skapa en grönare framtid