Från spirande affärsidé till årets företagare på 10 år

Utmärkelser

Ett av våra mål med företagandet var att någon gång bli ”Årets företagare i Gävle”. Redan efter 10 år – 2021 – fick vi ta emot utmärkelsen och det har gjort oss oerhört stolta. Priset delas ut av Företagarnas riksorganisation.

Vi har också fått utmärkelsen FramFör-Framgångsrika företag i Gästrikland, för fjärde året i rad. Samverkansprojektet FramFör verkar för företags- och samhällsutveckling i samhället. Syftet med projektet är bland annat att öka intresset för framgångsrikt företagande och skapa goda exempel och att skapa kontakt mellan näringslivet, Högskolan i Gävle och studenterna. 

År 2012 ställde vi upp och tävlade i Balkongtävlingen på Nordiska Trädgårdar. Temat för året handlade om återbruk och vi döpte vår balkong till Reuse & Amuse. Efter flertalet besök på skroten och en hel del kvällsjobb landade vi i en balkong som vi var riktigt stolta över och vi åkte hem med en hedrande tredjeplats. 

Vi tror att en av våra framgångsfaktorer är att vi ända sedan start har varit noga med att sätta upp tydliga mål för vår verksamhet. Dessa utmärkelser har gjort oss ännu mer taggade på att driva och utveckla vårt företag till nya nivåer.

2021
Årets företagare i Gävle, 2021

2019–2022
FramFör-Framgångsrika företag i Gästrikland

2012
Tredjeplats b
alkongtävlingen på Nordiska Trädgårdar